Νέο Ωράριο Λειτουργίας: ΔΕ-ΠΑ: 09:00 - 18:00 | ΣΑ: 09:00 - 15:00

               ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

 

Τηλέφωνο Επικοινωνίας
210 5725000 

0item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας

Εγκαταστάσεις Ασύρματων Καμερών, Κρυφών Καμερών, Κουδουνιών

Στην Interfox διαθέτουμε μία μεγάλη ποικιλία ασύρματων καμερών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Αναλαμβάνουμε επίσης την τοποθέτηση τους, την εγκατάσταση εφαρμογής που σας επιτρέπει να δείτε εικόνα από όπου και αν είστε από το κινητό σας τηλέφωνο και βέβαια την συντήρηση τους.

Οι ασύρματες κάμερες είναι πολύ εύκολες στην χρήση και πραγματικά σας δίνουν πολλαπλές λύσεις με ελάχιστο κόστος. Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για την επιτήρηση ενός χώρου από μακριά, για τον έλεγχο του προσωπικού σας σε περίπτωση που θέλετε να τις τοποθετήσετε σε επαγγελματικό χώρο, για βλέπετε και να ακούτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα αν βρίσκεστε μακριά τους, για να προσέχετε το μωρό σας ανα πάσα στιγμή και να βεβαιώνεστε ότι οι αγαπημένοι σας είναι ασφαλείς όπως και να μπορείτε να τους βοηθήσετε σε περίπτωση ανάγκης.

Ο χειρισμός τους για την απομακρυσμένη παρακολούθηση του χώρου μας μπορεί να γίνει με χρήση δικτύου internet ή 3G (για το τηλέφωνό μας) από εφαρμογή είτε από τον υπολογιστή μας με χρήση δωρεάν προγράμματος. Στις εφαρμογές τηλεφώνου και υπολογιστή μπορούν να προγραμματιστούν πολλαπλές κάμερες που μπορούν να βρίσκονται σε απομακρυσμένους χώρους μεταξύ τους.

Δωρεάν ραντεβού και επίσκεψη στο σπίτι, στο εξοχικό σας ή στον επαγγελματικό σας χώρο.
Αφού εξετάσουμε τους χώρους σας, θα σας προτείνουμε τις κάμερες που είναι κατάλληλες για τις δικές σας ανάγκες.
Σύνδεση της κάμερας με μόνιτορ, εγκατάσταση εφαρμογής για να βλέπετε εικόνα απο το κινητό σας οπουδήποτε και αν βρίσκεστε.
 

Product was successfully added to your shopping cart.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΣΥΡΜΑΤΩΝ ΚΑΜΕΡΩΝ

Φθίνουσα Ταξινόμηση

   

4 Προϊόν(τα)

Φθίνουσα Ταξινόμηση

   

4 Προϊόν(τα)

Shopistas.gr Partner