Νέο Ωράριο Λειτουργίας: ΔΕ-ΠΑ: 09:00 - 18:00 | ΣΑ: 09:00 - 15:00

               ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

 

Τηλέφωνο Επικοινωνίας
210 5725000 

0item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας

Εγκαταστάσεις Ενσύρματων Συστημάτων Ασφαλείας

Τα ενσύρματα συστήματα ασφάλειας διακρίνονται ιδιαίτερα για την αξιοπιστία τους και την αντοχή τους στο χρόνο. Με την σωστή καλωδίωση και εγκατάσταση τους που γίνεται από τους έμπειρους τεχνικούς της Interfox θα νιώθετε ασφαλείς και προστατευμένοι για πολλά χρόνια από την τοποθέτηση του ενσύρματου συναγερμού στον χώρο σας.

Επιπλέον όλοι οι ενσύρματοι συναγερμοί συνδέονται με κέντρα λήψης σημάτων και σας προσφέρουν άμεση ειδοποίηση σε περίπτωση παραβίασης από το προσωπικό του κέντρου. Μπορούμε να αναλάβουμε να συνδέσουμε τον συναγερμό σας με κέντρο λήψης σημάτων με μια μικρή συνδρομή.

Με την εγκατάσταση ενός ενσύρματου συστήματος δεν επιβαρύνεστε με τα έξοδα αλλαγής μπαταριών που είναι απαραίτητα για την λειτουργία των ασύρματων ραντάρ και παγίδων. 

Σε αντίθεση με τα ασύρματα συστήματα ασφαλείας, είναι αδύνατο να εγκαταστήσετε τον συναγερμό αν δεν είστε επαγγελματίας εγκαταστάτης.

Ένας ενσύρματος συναγερμός αποτελείται από διάφορα επιμέρους υλικά οπώς είναι : η κεντρική πλακέτα/ο κεντρικός επεξεργαστής του συστήματος, οι σειρήνες, οι ανιχνευτές κίνησης, οι μαγνητικές επαφές, το πληκτρολόγιο, η οθόνη ελέγχου, ο μετασχηματιστής κλπ. 

Δωρεάν ραντεβού και επίσκεψη στο σπίτι, στο εξοχικό σας ή στον επαγγελματικό σας χώρο κατόπιν συνεννόησης.
Δυνατότητα ετήσιου ελέγχου του συναγερμού.
Συντήρηση του συστήματος για την εξασφάλιση της σωστής λειτουργίας του και της μέγιστης διάρκειας ζωής του.
 

Product was successfully added to your shopping cart.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΝΣΥΡΜΑΤΩΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΩΝ

Φθίνουσα Ταξινόμηση

   

6 Προϊόν(τα)

Φθίνουσα Ταξινόμηση

   

6 Προϊόν(τα)

Shopistas.gr Partner