ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
 
Νέα διεύθυνση : Ακροπόλεως 9, Περιστέρι

 

Τηλέφωνο Επικοινωνίας
        210 5725000 

0item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας

Εγκαταστάσεις Συστημάτων Αυτοματισμού και Τηλεχειρισμού

Οι τεχνικοί της Interfox αναλαμβάνουν την εγκατάσταση και τον προγραμματισμό συστημάτων τηλεχειρισμού. Ευκολία και άνεση στο χέρι σας, αυτόματο άνοιγμα και κλείσιμο γκαραζόπορτας, πορτών, συσκευών, συστημάτων συναγερμού. 

Επίσης μπορείτε να επιλέξετε την εγκατάσταση συσκευής αυτοματισμού με τεχνολογία GSM για τον έλεγχο εισόδων-εξόδων σε ιδιωτικούς χώρους ή για ενεργοποίηση ηλεκτρικών συσκευών και μηχανών. Ένα απίστευτα χρήσιμο εργαλείο που θα σας λύσει τα χέρια και θα διευκολυνει την καθημερινότητα σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με χιλιάδες τρόπους κατόπιν υπόδειξης από τους τεχνικούς της Interfox. 

Με την χρήση της συσκευής , μπορείτε να ελέγχετε τους χώρους εισόδου του σπιτιού, της επιχείρησης, των χώρων ΜΟΝΟ για εξουσιοδοτημένο προσωπικό, δίνοντας άδεια σε έως 200 χρήστες να ενεργούν άνοιγμα/ κλείσιμο θυρών/ μπάρων εισόδων. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιείτε μηχανές για περιορισμένο χρόνο (0.5 έως 998 δευτερόλεπτα) μεχρι το κλείσιμο του ρελέ της συσκευής. Ως διαχειριστής, μπορείτε να απαγορεύσετε την είσοδο σε όλους τους χρήστες όταν το επιθυμείτε (π.χ μετά τις 23:00 το ρελέ της συσκευής να είναι κλειστό μόνιμα) χωρίς αυτό να σημαίνει διαγραφή τους. Επίσης έχετε την δυνατότητα να δώσετε άδεια οποιαδήποτε ώρα σε όποιον επιθυμείτε να εισέλθει στον χώρο από οπουδήποτε βρίσκεστε άμεσα, πολύ γρήγορα και απλά. Ο χρήστης ΔΕΝ χρειάζεται τηλεχειριστήριο για να ανοίξει, αρκεί μία ΔΩΡΕΑΝ κλήση στο αριθμό τηλεφώνου που έχετε εισάγει στην συσκευή.Η χορήγηση άδειας εισόδου μπορεί να είναι πλήρης (όλο το 24ωρο), περιορισμένης διάρκειας (π.χ μεταξύ 07:00 και 10:30) και σταματά όποτε ο διαχειριστής το επιθυμεί, διαγράφοντας τον χρήστη. Επιπλέον η συσκευή σας ενημερώνει με μήνυμα SMS όταν γίνεται άνοιγμα της συσκευής από συγκεκριμένο χρήστη π.χ User Office2 is on the main gate. Επίσης, σε χρόνο που ρυθμίζετε (π.χ κάθε 4 ώρες), η συσκευή θα σας αποστείλει μήνυμα αναφοράς SMS για την κατάσταση της συσκευής.Όλες οι ρυθμίσεις γίνονται με την χρήση της ΔΩΡΕΑΝ GSM εφαρμογής GSM gate opener στο smartphone σας εύκολα, γρήγορα και απλά όπου και να βρίσκεστε. Και όλα αυτά χωρίς καμία επιπλέον χρέωση!
 
Επιπρόσθετα έχετε την δυνατότητα να εγκαταστήσετε σε οποιοδήποτε χώρο αυτόνομη σειρήνα που μπορείτε να την οπλίσετε και να την αφοπλίσετε από οπουδήποτε και αν βρίσκεστε από το κινητό σας τηλέφωνο.
 
Μία ακόμα πολύ χρήσιμη συσκευή είναι η ασύρματη τηλεχειριζόμενη πρίζα για ασύρματους συναγερμούς.Μπορείτε να ελέγξετε από οπουδήποτε βρίσκεστε τις ηλεκτρικές σας συσκευές (κατανάλωση μέχρι 5Α) ή τα φωτιστικά σώματα του σπιτιού σας. Προγραμματίζεται ασύρματα με εύκολο τρόπο στο σύστημα συναγερμού και μετά τον προγραμματισμό της συνδέεται με τις ηλεκτρικές συσκευές ή τα φωτιστικά σώματα που θέλετε να ελέγχετε. Ο διακόπτης λειτουργεί ανοίγοντας και κλείνοντας όλα τα κανάλια ταυτόχρονα ή ανοίγοντας και κλείνοντας διαδοχικά  τα κανάλια, ένα κάθε φορά. Τα ασύρματα συστήματα συναγερμού υποστηρίζουν τον έλεγχο 4 διακοπτών απομακρυσμένου ελέγχου. 
 
 
Ανακαλύψτε πρώτοι τις σύγχρονες συσκευές αυτοματισμών και τηλεχειρισμών της Interfox και ζητήστε δωρεάν παρουσίαση των δυνατοτήτων τους από τους τεχνικούς της Interfox.
 

Product was successfully added to your shopping cart.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ

Shopistas.gr Partner