ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
 

 

Τηλέφωνο Επικοινωνίας
        210 5725000 

0item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας

Εγκαταστάσεις Ασύρματων Συναγερμών

Έχετε την δυνατότητα να κανονίσετε δωρεάν ραντεβού στο σπίτι, στο εξοχικό σας ή στον επαγγελματικό σας χώρο. Εξειδικευμένοι τεχνικοί θα έρθουν στον χώρο που θέλετε να τοποθετήσετε τον ασύρματο συναγερμό. Αφού εξετάσουν τους χώρους σας θα σας προτείνουν το σύστημα ασφαλείας που είναι κατάλληλο για τις δικές σας ανάγκες.

Τα ασύρματα συστήματα συναγερμών σας δίνουν πολλούς τρόπους ειδοποίησης σε περίπτωση παραβίασης : χρησιμοποιώντας την τεχνολογία GSM (Global System for Mobile Communications) και με την τοποθέτηση μιας κάρτας κινητής τηλεφωνίας SIM ή μέσω παλιάς αναλογικής γραμμής σταθέρης τηλεφωνίας, σας καλούν σε οποιοδήποτε αριθμό τηλεφώνου εσείς θελήσετε. Πολλά μοντέλα ασύρματων συναγερμών έχουν την δυνατότητα να συνδέονται ασύρματα με Wi-Fi και να σας ειδοποιούν μέσω εφαρμογής στο κινητό σας τηλέφωνο. Στην Interfox εκτός από ασύρματους συναγερμούς τέτοιων τύπων θα βρείτε και μοντέλα που συνδυάζουν δύο από αυτές τις τεχνολογίες. Σίγουρα θα βρείτε κάποιο με βάση τις ανάγκες σας και τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε.

Όταν πλέον έχετε αποφασίσει το μοντέλο που επιθυμείτε σειρά έχει να επιλέξετε τον αριθμό των παρελκομένων ανάλογα με το μέγεθος του χώρου σας και την κατασκευή του. Κάθε ασύρματος συναγερμός στην Interfox αποτελείται από το πάνελ του συναγερμού (τον κεντρικό επεξεργαστή, τον  ''εγκέφαλο") που έχει την οθόνη και το πληκτρολόγιο και μιά βασική σειρά παρελκομένων : μία ενσύρματη δυνατή σειρήνα εσωτερικού χώρου, μία ασύρματη μαγνητική επαφή που καλύπτει μία πόρτα ή ένα παράθυρο, έναν ασύρματο ανιχνευτή εσωτερικού χώρου ο οποίος καλύπτει ένα δωμάτιο, ένα τροφοδοτικό και δύο τηλεχειριστήρια αφόπλισης-όπλισης του συναγερμού.

Αναλόγως με τον αριθμό των πορτών, παραθύρων και πορτοπαραθύρων που έχετε, πρέπει να προμηθευτείτε τον ίδιο αριθμό παγίδων. Κάθε ασύρματη μαγνητική επαφή ή αλλιως παγίδα αποτελείται από δύο κομμάτια, τον πομπό και τον δέκτη. Όταν το ένα απομακρυνθεί από το άλλο (όταν δηλαδή ανοίξει ένα παράθυρο ή μία πόρτα) και ο συναγερμός είναι σε κατάσταση όπλισης και λειτουργεί κανονικά τότε οι σειρήνες θα χτυπήσουν και εσείς θα ειδοποιηθείτε για την παραβίαση.

Με τον ίδιο τρόπο επιλέγετε και τον αριθμό των ασύρματων ανιχνευτών/ραντάρ κίνησης. Το ραντάρ κίνησης μπαίνει συνήθως σε γωνίες δωματίων και σκανάρει ένα συγκεκριμένο χώρο ανάλογα με την εμβέλεια που διαθέτει. Η Interfox διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία ανιχνευτών που διαφέρουν ως προς το μέγεθος του χώρου εντοπισμού κίνησης και ως προς τα αντικείμενα που μπορούν να εντοπίσουν. Συγκεκριμένα υπάρχουν ραντάρ που παρακάμπτουν ζώα από 25 ή 10 κιλά και κάτω και είναι ιδανικά για όσους έχουν κατοικίδια ζώα ώστε να αποφεύγονται οι άσκοποι συναγερμοί. Όταν το σύστημα του συναγερμού είναι οπλισμένο και περάσει από τον ανιχνευτή η γάτα σας δεν θα δώσει σήμα να χτυπήσει ο συναγερμός ενώ αν μπει ένας διαρρήκτης τότε ο συναγερμός θα χτυπήσει κανονικά ενεργοποιημένος από το ραντάρ που ανίχνευσε ύποπτη κίνηση στον χώρο.

Επίσης στην Interfox υπάρχει μία σειρά ασύρματων ανιχνευτών διαρροής αερίου, νερού και καπνού, απαραίτητη προσθήκη σε κάθε σύστημα συναγερμού η οποία θα σας εξασφαλίσει μέγιστη ασφάλεια και θα αποτρέψει ατυχήματα που θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές και περιουσίες.
Κάθε ασύρματο σύστημα συναγερμού διαθέτει ένα συγκεκριμένο αριθμό ζωνών. Πάνω στις ζώνες προγραμματίζονται τα παρελκόμενα είδη. Ουσιαστικά ο προγραμματισμός είναι μία διαδικασία κατά την οποία δίνουμε εντολές στο σύστημα να αναγνωρίσει τους ανιχνευτές, τις παγίδες, τις σειρήνες κλπ ώστε να μπορούν να του δώσουν το σήμα για να χτυπήσει και να σας στείλει ειδοποίηση με κλήση ή sms. Οι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν με ελάχιστο κόστος να προγραμματίσουν το σύστημα πριν εσείς το αγοράσετε και να το πάρετε έτοιμο. Η διαδικασία του προγραμματισμού είναι πολύ σημαντική και πρέπει να γίνει προσεχτικά καθώς μόνο έτσι μπορεί να διασφαλιστεί η σωστή λειτουργία του συστήματος και η μέγιστη αποτελεσματικότητα του. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχουν αναγνωριστεί όλα τα παρελκόμενα του συναγερμού από το κεντρικό επεξεργαστή και να αποκλείσετε κάθε πιθανότητα ανιχνευτή ή παγίδας που δεν ανταποκρίνεται.

Τα παρελκόμενα είδη του συναγερμού όπως είναι οι ασύρματες μαγνητικές επαφές και οι ανιχνευτές λειτουργούν με μπαταρίες.Η διάρκεια ζωής τους ανάλογα με την χρήση είναι περίπου 6 μήνες με 1 χρόνο.Θα πρέπει να ελέγχονται ανα τακτά χρονικά διαστήματα για να εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη και αδιάκοπη λειτουργία τους καθώς αν δεν τροφοδοτούνται σωστά, θα δίνουν ασθενές ή καθόλου σήμα στο πάνελ του συναγερμού με αποτέλεσμα ο χώρος σας να προστατεύεται μερικώς ή και καθόλου.Η Interfox μπορεί να αναλάβει τον ετήσιο έλεγχο του συναγερμού και την αλλαγή των μπαταριών στα παρελκόμενα των ασύρματων συστημάτων καθώς και την ανά πάσα στιγμή συντήρηση του συστήματος για την εξασφάλιση της σωστής λειτουργίας του και της μέγιστης διάρκειας ζωής του.
 

Product was successfully added to your shopping cart.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΣΥΡΜΑΤΩΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΩΝ

Shopistas.gr Partner