Νέο Ωράριο Λειτουργίας: ΔΕ-ΠΑ: 09:00 - 18:00 | ΣΑ: 09:00 - 15:00

               ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

 

Τηλέφωνο Επικοινωνίας
        210 5725000 

0item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας

Εγκαταστάσεις Ασύρματων Καμερών, Κρυφών Καμερών, Κουδουνιών

Στην Interfox διαθέτουμε μία μεγάλη ποικιλία ασύρματων καμερών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Αναλαμβάνουμε επίσης την τοποθέτηση τους, την εγκατάσταση εφαρμογής που σας επιτρέπει να δείτε εικόνα από όπου και αν είστε από το κινητό σας τηλέφωνο και βέβαια την συντήρηση τους.

Οι ασύρματες κάμερες είναι πολύ εύκολες στην χρήση και πραγματικά σας δίνουν πολλαπλές λύσεις με ελάχιστο κόστος. Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για την επιτήρηση ενός χώρου από μακριά, για τον έλεγχο του προσωπικού σας σε περίπτωση που θέλετε να τις τοποθετήσετε σε επαγγελματικό χώρο, για βλέπετε και να ακούτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα αν βρίσκεστε μακριά τους, για να προσέχετε το μωρό σας ανα πάσα στιγμή και να βεβαιώνεστε ότι οι αγαπημένοι σας είναι ασφαλείς όπως και να μπορείτε να τους βοηθήσετε σε περίπτωση ανάγκης.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για video κλήση λόγω της δυνατότητάς τους να επικοινωνούν και ηχητικά με τον χώρο σας, ενώ οι ειδοποιήσεις συναγερμού γίνονται με video κλήση προς τους χρήστες και με αποστολή μηνύματος email με ζωντανη φωτογραφία του χώρου μας την στιγμή της ενεργοποίησης του συναγερμού!

Ο χειρισμός τους για την απομακρυσμένη παρακολούθηση του χώρου μας μπορεί να γίνει με χρήση δικτύου internet ή 3G (για το τηλέφωνό μας) από εφαρμογή είτε από τον υπολογιστή μας με χρήση δωρεάν προγράμματος. Στις εφαρμογές τηλεφώνου και υπολογιστή μπορούν να προγραμματιστούν πολλαπλές κάμερες που μπορούν να βρίσκονται σε απομακρυσμένους χώρους μεταξύ τους.

Επίσης έχουν την δυνατότητα να λειτουργήσουν ως αυτόνομο σύστημα ασφαλείας που ενεργοποιείται είτε από τον ενσωματωμένο σε αυτές ανιχνευτή κίνησης είτε από κωδικοποιημένους σε αυτές ανιχνευτές. Οι ανιχνευτές αυτοί μπορεί να είναι ταυτόχρονα κωδικοποιημένοι σε υπάρχον ασύρματο σύστημα που έχουμε στο χώρο μας. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να έχουμε 2 ανεξάρτητα συστήματα ασφαλείας που συνδέονται και μεταξύ τους αφού μπορούν να οπλιστούν με τα ίδια χειριστήρια και να ενεργοποιηθούν με του ίδιους ανιχνευτές.

Παρέχουν μεγάλη διάρκεια καταγραφής έως και υψηλής ανάλυσης βίντεο που αποθηκευόνται σε ενσωματωμένη σε αυτές κάρτα SD ή TF. H αποθήκευση βίντεο γίνεται και στον υπολογιστή σας.

Με ελάχιστο αριθμό καμερών μπορούμε να καλύψουμε τον χώρο μας αφού πολλές από αυτές μπορούν να περιστραφούν οριζόντια σχεδόν 355 μοίρες και κατακόρυφα 120 μοίρες,ενώ τοποθετούνται σε οποιοδήποτε σημείο του χώρου εσείς επιλέξετε ακόμα και στο ταβάνι.

Και όλα αυτά χωρίς καμία χρεώση, αφού χρησιμοποιείται το δίκτυο internet. 

Επειδή ακριβώς σας παρέχουν τόσες πολλές δυνατότητες είναι δύσκολο να επιλέξετε την κάμερα που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας μπορούν να σας συμβουλέψουν και να σας καθοδηγήσουν σχετικά με το ποιά κάμερα είναι κατάλληλη για εσάς και μπορούν να σας δείξουν με απλό και γρήγορο τρόπο όλες τις λειτουργίες της καθώς και να την τοποθετήσουν σε οποιοδήποτε σημείο του χώρου σας για την μεγιστοποίηση της χρησιμότητάς της. 

Στην Interfox θα βρείτε, επίσης, κρυφές κάμερες που μοιάζουν με ανιχνευτές κίνησης ή καθρέπτες ή πολύ μικρές κάμερες (pinhole) που μπορούν πολύ εύκολα να κρυφτούν. Θα καλύψουν όλες σας τις ανάγκες για παρακολούθηση οποιουδήποτε χώρου χωρίς να είναι ορατή από κανέναν. Οι τεχνικοί μας έχουν την δυνατότητα να σας τις εγκαταστήσουν και να βρούνε τις καταλλήλες θέσεις για καλύτερη θέαση του χώρου.

Δωρεάν ραντεβού και επίσκεψη στο σπίτι, στο εξοχικό σας ή στον επαγγελματικό σας χώρο.
Αφού εξετάσουμε τους χώρους σας, θα σας προτείνουμε τις κάμερες που είναι κατάλληλες για τις δικές σας ανάγκες.
Τοποθέτηση της κάμερας και σύνδεσής της, αν χρειάζεται, με καταγραφικό από 30€. 
Σύνδεση της κάμερας με μόνιτορ, εγκατάσταση εφαρμογής για να βλέπετε εικόνα απο το κινητό σας οπουδήποτε και αν βρίσκεστε.
Ετήσιος έλεγχος των καμερών σας για την διασφάλιση της καλής λειτουργίας τους και μέγιστης διάρκειας της ζωής τους.
 

Product was successfully added to your shopping cart.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΣΥΡΜΑΤΩΝ ΚΑΜΕΡΩΝ

There are no products matching the selection.

Shopistas.gr Partner