Νέο Ωράριο Λειτουργίας: ΔΕ-ΠΑ: 09:00 - 18:00 | ΣΑ: 09:00 - 15:00

               ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

 

Τηλέφωνο Επικοινωνίας
        210 5725000 

0item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας

Εγκαταστάσεις Συστημάτων Πυρανίχνευσης

Η Interfox έρχεται να καλύψει όλες σας τις ανάγκες σας στον τομέα της πυρανίχνευσης. Ένα σύστημα πυρανίχνευσης αποτελείται από συσκευές που έχουν σκοπό να ανιχνεύσουν μία εστία φωτιάς και να να δώσουν το σήμα κινδύνου ηχητικά, οπτικά ή με άλλα μέσα. Είναι απαραίτητο για κάθε χώρο, μικρό και μεγάλο, για την αποφυγή δυσάρεστων ατυχημάτων από φωτιά ή διαρροή αεριών εκρηκτικών και μη.

Στην Interfox θα βρείτε κυρίως συμβατικά συστήματα πυρανίχνευσης που σημαίνει πως οι ανιχνευτές και τα μπουτόν είναι κατανεμημένα σε ζώνες ανίχνευσης και οι ενδείξεις του συναγερμού αντιστοιχούν σε ζώνες ανίχνευσης και όχι σε κάθε εξάρτημα.

Η επιλογή ενός συστήματος πυρανίχνευσης ξεκινάει από την επιλογή του πίνακα πυρανίχνευσης πάνω στον οποίο συνδέονται όλες οι επιμέρους συσκευές. Η επιλογή του εξαρτάται κυρίως από το μέγεθος του χώρου της εγκατάστασης, τα υλικά κατασκευής του και την χρήση του. Άλλα απαραίτητα μέρη ενός συστήματος πυρανίχνευσης είναι οι σειρήνες, οι φαροσειρήνες (σειρήνες με ήχο και φως), ανιχνευτές καπνού,θερμικοί ανιχνευτές, ανιχνευτές φλόγας, μπουτόν χειροκίνητου συναγερμού φωτιάς. Η επιλογή των παραπάνω στοιχείων καθώς και η τοποθετησή τους σε καθορισμένα σημεία (σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές ασφάλειας) γίνεται από εξειδικευμένους εγκαταστάτες. Αυτοί είναι που θα βεβαιωθούν για την σωστή σύνδεση των εξαρτημάτων μεταξύ τους μέσω καλωδίων και θα εξασφαλίσουν την σωστή τροφοδοσία του συστήματος με την μπαταρία.

Είναι απολύτως αναγκαίο σε περιπτώσεις εγκατάστασης ολοκληρωμένου συστήματος πυρανίχνευσης να γίνονται τακτικοί έλεγχοι, μηνιαίοι, τριμηνιαίοι και ετήσιοι. Είναι ζωτικής σημασίας ο συναγερμός φωτιάς να λειτουργεί αποτελεσματικά για την ασφάλεια του κτιρίου και των κατοίκων, εργαζομένων, κοινού. Επίσης είναι σημαντικό να ελέγχονται οι έξοδοι βλάβης συστήματος,βλαβης ανιχνευτών και να δίνεται προσοχή σε περίπτωση λανθασμένου συναγερμού.  

Στην Interfox θα βρείτε επίσης και μοναδικά συστήματα επιτήρησης υψηλής/ χαμηλής θερμοκρασίας με ειδοποίηση WiFi-GSM. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας μπορούν να σας τα εγκαταστήσουν σε ελάχιστο χρόνο.

Tα συστήματα αυτά ελέγχουν σε πραγματικό χρόνο, 24 ώρες το 24ωρο χωρίς διακοπές, την κατάσταση λειτουργίας ψυγείων, server, χώρων μηχανών και γεννητριών, αποθηκών με ευαίσθητα υλικά κλπ. ειδοποιώντας σε περίπτωση που οι τιμές οριακής ανώτερης ή κατώτερης θερμοκρασίας που ορίζονται από τον χρήστη, υπερβαίνουν τα όρια ασφαλούς λειτουργίας.Διαθέτουν εφεδρική μπαταρία και έχουν αυτονομία λειτουργίας σε διακοπή ρεύματος για περισσότερο από 4 ώρες.
 
 
Αφού εξετάσουμε τους χώρους σας θα σας προτείνουμε το σύστημα πυρανίχνευσης που είναι κατάλληλο για τις δικές σας ανάγκες. 
Προγραμματισμός των ζωνών του συναγερμού φωτιάς και εγκατάσταση του από 60€.  
Μηνιαίος, Τριμηνιαίος και Ετήσιος έλεγχος του συστήματος πυρανίχνευσης.
Συντήρηση του συστήματος, έλεγχος των μπαταριών, έλεγχος κατάστασης εξαρτημάτων για την εξασφάλιση της σωστής λειτουργίας του και της μέγιστης διάρκειας ζωής του.

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

Product was successfully added to your shopping cart.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ

Shopistas.gr Partner